dia de la dona a girona

8 de març: dia de la dona

Tot és nou, el Vola, les noies que coneixem, les samarretes, la classe de ioga de la Romi, la sala i el jardí de Nord Studio, el cercle de dones… dins de tanta novetat sentim dues coses súper importants: agraïment i molta il·lusió. 
 
La il·lusió de cada cop que coneixes a una noia nova i tens ganes de més, de parlar-hi, de crear sinèrgies, de descobrir… i l’agraïment infinit a tothom que va fer possible que celebréssim juntes el primer 8 de març de Vola.
 
Ens vam trobar al centre de Girona, en un espai preciós amb un jardí ple de llum i clorofil·la, al Nord Studio! Un matí de diumenge súper enriquidor gràcies a la generositat de la Romi, que ens va preparar un pastís, fruita fresca tallada, xocolata, llavors, infusions…. què més es pot demanar? 
 
Tot a punt per crear un ambient genial: classe de ioga per connectar-nos amb nosaltres mateixes i cercle de dones per meditar, sentir-nos i poder expressar el nostre desig, per escriure què volem que ens aporti el Vola.
 
La Romi va ser la gran amfitriona, guiant la sessió, cuidant tots els detalls de principi a fi, tant és així que part de l’aportació recollida s’ha donat per ajudar a víctimes de violència de gènere. Gràcies Romi, diu molt de tu! 
 
Durant les activitats vam tenir a tres fotògrafes captant els instants. Gràcies AstridAriadna i Yulia per immortalitzar els moments a les vostres càmeres, i gràcies Marta Escarrà i Raquel de Little Dreamers per fer-nos aquestes samarretes corporatives que tant ens agraden, amb cotó orgànic i un tacte súper agradable. Erola, a tu també per totes les gestions, evidentment!
 
Per afegir-hi més màgia, a la matinada del mateix 8 de març, va néixer la Blanca, la filla de la Cristina, inaugurant un dia esplèndid… 
 
Feliç vida, Blanca! Benvinguda al món, ja ets baby Vola!

COL·LABORADORS