Agenda Vola 2021 – Més unides que mai!

Aquí trobaràs el nostre calendari anual. No t’oblidis de visitar-lo continuament perquè anirà incrementant de trobades durant l’any! I si no et vols perdre res, uneix-te a la nostra newsletter aquí! 

febrer

19 febrer: comença vola 2021

Obrim el nou any de Vola. Fes-te sòcia i gaudeix de viure la comunitat més fresca i empoderada de Girona. Fes-te sòcia aquí.

28 febrer | 11:00h: vola meet VERMUT*

Arrenquem el Vola 2021 amb un vermut! Dia de presentacions, de conèixer-nos a nosaltres com a emprenedores però també com a dones valentes que tiren endavant la vida del SXXI.

març

8 de març | tot el dia: dia de la dona 

Compartim plegades la nostra reivindicació per a la igualtat de la dona envers l’home. Activitats dirigides.

19 MARÇ | 16:00H: SESSIONS DE SINERGIA “GIVE AND TAKE”*

Un espai on potenciar possibles col·laboracions a través de propostes i peticions, a més a més de compartir experiències laborals i teixir xarxa de contactes.

30 de març | 9:30h : vola meet ESMORZAR*

Un cafè plegades per a compartir tot allò que ens inquieta, saber què estem buscant, què volem trobar, quin és el rumb dels nostres negocis,… Crear comunitat i vincle femení. 

abril

8 d’abril | 19:00h: vola meet AFTERWORK*

Una cervesa, un refresc, una copa,… després d’un dia de feina i compartir els nostres projectes. Què millor en un vespre de primavera?

14 abril | 9:00 – 11:00h : formació sobre productivitat

Si ets d’aquelles que arriben a final de setmana i creuen que la seva setmana necessitaria més dies perquè no han tingut temps de fer tot el que necessitaven, llavors, aquest taller és idoni per tu. Inscriu-te aquí.

29 d’abril | 16:00h : instafeedback*

Tornen els Instafeedback que tant de profit vam treure al 2020! Si vols saber què veuen la resta de tu a través del teu instagram, què s’entén, què es percep… Inscriu-te a una de les dues sessions anuals aquí.

maig

15 de maig | 12:00h: SESSIONS DE SINERGIA ON-OFF LINE*

Obrir l’espai per compartir reptes dels negocis físics per adaptar-se a la nova situació covid i posar sobre la taula les dificultats i els avantatges de la digitalització dels negocis des de la nostra experiència. Aquest pot ser un bon moment per compartir i rebre recursos valuosos que et facilitin una mica més la feina per avançar en el context actual.

21 de maig | 12:00h: instafeedback*

Tornen els Instafeedback que tant de profit vam treure al 2020! Si vols saber què veuen la resta de tu a través del teu instagram, què s’entén, què es percep,… Inscriu-te a una de les dues sessions anuals aquí.

29 de maig | 9:00h: vola meet caminada*

Prepara’t amb calçat esportiu i una bossa. Avui farem quilòmetres plegades! Ens trobarem a la vall de Sant Daniel i pujarem plegades fins al Castell de Sant Miquel.

juny

18 de JUNY | 14:00h: dinar d’estiu

Gaudim d’un dinar plegades a l’aire lliure. Un moment per nosaltres, per fer xarxa, per explicar els nostres projectes, per compartir i per gaudir-nos abans que arribi l’estiu.

29 de juny | 9:30h: vola meet esmorzar*

Un “Fika Time” plegades per a fer un break en el nostre dia a dia i compartir plegades el moment de desconnectar-nos a mig matí dels nostres compromisos.

juliol

8 de juliol | 17:00h: SESSIONS DE SINERGIA TEAMBUILDER*

Una nova sessió dividida per temàtiques professionals que et brinda l’espai per fer sinergies pensades per aquelles emprenedores que en un moment o altre necessitarien formar equip, ja sigui de manera puntual com contínua. Ens servirà per explorar les formes de col·laboració existents o possibles formes de delegar de les particpants. A més a més serà molt útil per compartir reptes i sol·lucions del sector i també per teixir complicitats amb la “competència”, perquè juntes som més fortes.

16 de juliol | 19:00h: instafeedback*

Tornen els Instafeedback que tant de profit vam treure al 2020! Si vols saber què veuen la resta de tu a través del teu instagram, què s’entén, què es percep,… Inscriu-te a una de les dues sessions anuals aquí.

21 de juliol | 20:30h: sessió inspiradora amb ponent sorpresa

agost

22 d’agost | 11:30h: vola meet vermut*

Una trobada en una terrasseta a l’estiu, fent un vermut amb dones que tenen projectes tant inspiracionals i professionals com tu. Un espai per relaxar-nos i gaudir-nos abans de la tornada a la normalitat al setembre.

setembre

17 de SETEMBRE | 18:00h: sessió INSPIRADORA AMB núria roca

Hem convidat a la Núria Roca, ànima de la Garriga de Castelladral, un temple per a la dona, un espai súper inspirador on escoltar-te, sentir-te, reconnectar-te. La Núria ens  parlarà de com és d’important cuidar-se a una mateixa per poder emprendre els nostres projectes, des de dins cap a fora i no a l’inversa.

18 de setembre | 10:00h: instafeedback*

Tornen els Instafeedback que tant de profit vam treure al 2020! Si vols saber què veuen la resta de tu a través del teu instagram, què s’entén, què es percep.

26 de setembre | 10:00h: ESMORZAR AMB PILAR BARCELÓ I MARIONA VILANOVA

Sentir-te inspirada és molt important per a la creativitat del teu negoci, tenir idees de com fer passos, escoltar a persones que han passat pel mateix que tu abans i ho han superat,… Per això, aquesta cita és important per a tu! Vine a passar una estona envoltada de les voladores mentre escoltes a algú que ha superat els entrebancs.

octubre

15 d’octubre | 18:00h: vola meet after work*

Has fet mai un taller de validació d’idees? A Vola t’oferim l’oportunitat d’explicar els projectes i accions que tens en ment per obtenir-ne una opinió externa, objectiva, creativa i pràctica que et pot ser de gran utilitat en la presa de decisions amb èxit en un futur. 

30 d’octubre | 09:00h: vola meet esmorzar*

Un esmorzar plegades per a començar el dia amb energia i compartir el dia a dia dels nostres projectes.

novembre

13 de novembre | 10:00h: sessió formació sobre client ideal

T’has parat a pensar i analitzar qui és el teu client/a ideal i com t’hi has de dirigir? Descobreix com fer-ho a la sessió pràctica i dinàmica que et donarà eines per identificar quin és el perfil idoni que estàs buscant.

24 de novembre | 18:00h: vola meet amb la incorrecta*

Trobada inspiradora i creativa amb dues emprenedores gironines que ens compartiran el seu cas d’èxit i on tindreu la oportunitat de realitzar una pluja d’idees col·lectiva. T’ho perdràs?

desembre

3 de desembre | 10:00h: vola meet

Un cafè plegades per a compartir el resum del nostre any i els objectius per al següent.

16 de desembre | 20:30h: sopar de nadal

Véns a celebrar la vida i el Nadal amb nosaltres? Arriba el gran sopar de Vola, on fa 2 anys va néixer la màgia d’aquesta comunitat inspiradora d’emprenedores gironines. Brindem per un any ple d’èxits sinergies i molta salut. 

et ve de gust volar amb nosaltres?

què farem? ESDEVENIMENTS EXCLUSIUS PER SÒCIES

Vola Meets

Farem trobades de format petit mensualment com afterworks, esmorzars, caminades o vermuts. Els realitzarem un cop al mes, així també podrem gaudir més a nivell personal les unes de les altres i desconnectar una mica plegades de la nostra feina diària. I l’últim trimestre tindrem convidades d’honor que ens explicaran les seves experiències i farem balanç de l’any.

Sessions de sinergia

Son espais de trobada en què treballarem plegades diferents temes que ens puguin preocupar en diversos moments de les nostres carreres professionals: com buscar col·laboradores, com construir equip, com perceben els altres el nostre negoci, com adaptar-nos al COVID, explicar què busquem i què oferim,… Compartir i aprendre en comunitat.

Instafeedback

L’activitat amb més èxit del Vola 2020 torna per fer un repàs i valorar els canvis realitzats després de la primera sessió. Escull una de les tres dates proposades per tal de poder reservar la teva plaça. 

Mastermind

Grups de Mastermind durant tot l’any en la freqüència que decidiu amb el vostre grup de confiança. Et servirà per compartir i testejar les teves idees de producte o servei, per poder preguntar opinions sobre el que estàs fent, tenir una visió externa del que tens en ment per al teu projecte, passar comptes dels reptes que t’has marcat i estar acompanyada amb llaços més estrets.

esdeveniments oberts

Sessions inspiradores

Compartirem una estona amb dues dones que han lluitat i aconseguit que els seus projectes volin ben amunt. Un espai on escoltar, però també preguntar i inspirar-nos en els seus mètodes i projectes.

Sessions de formació

Tindrem dues sessions de formació durant l’any sobre els dos temes que més preocupen a les voladores segons el Design Thinking realitzat el passat mes de gener 2020. Les dues formacions seran impartides per dues professionals que treballin el tema referent de cada sessió. 

Sopars d’estiu i Nadal

Vam iniciar el Vola amb un sopar i s’ha convertit en l’emblema, la trobada per excel·lència de les voladores. N’hem calendaritzat dos: una l’estiu per despedir-nos abans de les vacances, i un per Nadal per fer un resum de tot el que hem viscut i agafar forces pel següent any.

Si et ve de gust conèixer noies amb talent, noies despertes, noies vives, i vols compartir bons moments juntes durant tot l’any… estarem encantades de tenir-te aquí! I a volaaaaaarrrrr 🙂

Vola va sorgir entre totes i volem mantenir aquest esperit. Per això les activitats les organitzem entres totes. No dubtis en compartir-nos les teves idees, propostes o qualsevol iniciativa que et vingui de gust. 

Ho fem juntes?

L’organització es reserva el dret de canviar algun ponent, data o ubicació per causes de força major o necessitats de l’esdeveniment.