Arrenquem el vol. Crònica del primer sopar de Nadal.

Nervis a flor de pell! Per primera vegada ens coneixeríem. Estaríem juntes en el primer esdeveniment d’allò que havia sorgit a través d’uns stories d’Instagram. Mil idees, moltes ganes, molta energia positiva i, sobretot, molta dona emprenedora.

Teníem cita al Rocacorba Cafè a les 20:30. Algunes havíem quedat abans per acabar de preparar l’espai, les paneres, la presentació… Era la nostra primera trobada i tot havia d’estar a l’alçada de la il·lusió i la participació implicada de les noies.

Poc a poc, les voladores van anar arribant. A l’entrada hi tenien un espai per a fer el Check-in, i tot seguit ja passàven a l’espai on gaudiríem de la rebuda d’una boníssima copa de cava i també de l’àpat, més tard, que ens havia dut a conèixer-nos. Petons, abraçades, presentacions, nervis… No ens faltava res! I l’ambient, era únic. Desprenia alegria i nerviosisme a parts iguals, però sobretot, moltes ganes de compartir entre totes.

La Cristina va fer una breu benvinguda i presentació de cada una de les noies abans de començar a endrapar, per desvirtualitzar-nos i posar-nos cara en la vida real. Vam compartir riures abans de seure’ns definitivament a taula per gaudir de l’àpat, envoltades de noies que obrien el seu cor a conèixre’s, transmetre valors, compartir els seus projectes, parlar sobre els seus dubtes, les seves alegries amb clients, les seves vivències professionals, i fins i tot alguna de personal.

Les hores van passar, i se’ns va fer curta la trobada. Més motiu encara per trobar-nos novament i poder conèixer a totes aquelles a les que no vam poder tenir a prop i que ens criden l’atenció pel seu projecte, lifestyle o forma de veure l’emprenedoria.

De ben segur, que el sopar de Nadal, no quedarà només en això.

COL·LABORADORS