Dinar de Nadal de vola 2022

Connexió, alegria i descobriments potents a la festa de Nadal 2022

Escrit per Jordina Tió, fundadora i directora creativa de VITI Agència Creativa.

Vam arribar conduint per una carretera sinuosa entre boscos frondosos… i ens vam trobar cap al migdia, en un poble petitíssim del pla de l’Estany, a la festa de Nadal de Vola, moments molt especials, un dia intens, màgic, ple de sorpreses i talent.

 

El punt de trobada és a la terrassa íntima del restaurant gastronòmic El Brot, amb presentacions personalitzades de cada una de les assistents. Després la Clara Antúnez de La Gastronòmica ens va inspirar amb la seva activitat: presentant diversos vins i varietats de raïm, i les característiques que tenen, d’aquesta manera vam anar coneguent varietats i caràcter, i ens anàvem sentint identificades…. jo soc més garnatxa, i tinc un punt de cabernet… un punt de vista interessant : )

 

La Clara és sommelier, amb un projecte propi potentíssim, representant els vins catalans arreu del món, ens fa estimar el vi i el cava del territori organitzant actes gastronòmics i creatius arreu.

 

Un matí de desembre lluminós, tastos de vins locals fets per dones, descobriments de la cultura del vi i tota la intensitat de 29 dones emprenedores amb moltíssimes ganes de compartir i connectar, un dia dedicat a cada una de nosaltres per celebrar la nostra pròpia festa de Nadal.

 

Va passar rapidíssim, i ens vam quedar amb ganes de més, vam dir que la conversa la seguiríem a taula. Ens vam asseure i vam començar a tastar aperitius creatius, segons amb moltíssima personalitat i postres delicioses, una proposta de cuina creativa, local i de proximitat, un restaurant amb valors, que aposta pels productors locals amb plats exquisits i deliciosos. Des de Vola donem suport a iniciatives que cuiden el territori i ens encanta descobrir i presentar espais amb encant, que tenen una història potent al darrera.

 

Networking, converses, brindis, descobertes… un dinar que és llavor de tot el que pot passar més endavant, quan anem connectant amb cada noia, podem saber més d’elles en el magazine, una revista que editem des de Vola i destaca la marca creada per cada una, posant en valor el projecte i facilitant que després poguem connectar, fer sinèrgies o seguir la pista de persones creatives que tenim a prop i ens agrada saber el que fan.

 

Sortejos, cafès, somriures i el moment de reflexió. La Sílvia Pleguezuelos, d’Activa i Positiva, ens va regalar un material amb molt de potencial per treballar els nostres objectius durant aquestes festes, una brújula, preguntes clau, i reflexions que cada una de nosaltres pot fer a casa, amb calma, projectant il·lusions i traçant el pla d’acció pel nou any. Gràcies per les reflexions i per tots els regals esplèndids dels sortejos!

 

Gràcies a cada una de les assistents per venir i crear la màgia única de cada esdeveniment. I gràcies Yulia per les fotos que immortalitzen grans moments, gràcies Anna per les impressions, gràcies Clara per la teva generositat fent-nos compartir el teu amor pel vi, i gràcies Síliva per inspirar-nos fent-nos descobrir el millor de nosaltres mateixes.

 

La festa de Nadal és moment de trobada i inspiració per seguir després fent xarxa i converses… la màgia continua!