Design thinking

Tot i les més de seixanta respostes obtingudes a través dels formularis online sobre quin desig per a Vola existeix entre les noies, hi havia temes que teníem a l’aire i no sabíem com encarar-los. I si una cosa tenim clara és que Vola és de totes. De tota aquesta comunitat que ha sorgit entre nosaltres i de forma esporàdica (aquí pots llegir com va sorgir el nostre primer sopar de NADAL), així que, quina millor manera que acceptar la proposta de la Maria Piferrer (formadora de Uxer School) i fer un Design Thinking amb un grup de voladores?

I així ho vam plantejar! Ens vam reunir vint voladores a l’Amici Coffe de Girona i ens vam deixar guiar per les seves tècniques d’aquest tipus de procés de creació. Que si post-its, que si idees, necessitats, com ens veiem, com ens agradaria veure, què necessitem les emprenedores… Una tarda divertida en la que vam poder crear les arrels del Vola entre un gran nombre de voladores per tal que ben aviat pugui veure néixer el seu primer brot: el Vola 2020.

I tu, si ets una noia emprenedora de Girona o província, i tens ganes de formar part d’aquesta nostra comunitat, i no et vols perdre informació dels següents esdeveniments, estigues ben atenta al nostre Instagram i uneix-te a la nostra newsletter.

COL·LABORADORS