El dinar Vola, una sobretaula d’estiu que tot just comença

Escrit per Berta Francàs, periodista especialitzada en comunicació viva.

pin up casino

Fa uns dies vam compartir una de les activitats més esperades de Vola: el dinar d’estiu. La Cristina, la Marta, la Jordina, l’Astrid i l’Ariadna van optar per sortir de Girona i van organitzar la trobada en un lloc tan encertat com el Mooma. I elles són així de detallistes, que no en van tenir prou amb l’entorn immillorable que ens acollia, que encara li van voler donar una volta adaptant l’espai del dinar amb els colors i les sensacions Vola. Fins i tot el cul dels gots parlava, recordant-nos que entre totes, fem que aquesta comunitat sigui especial.

Repartides en diferents taules, vam poder-nos conèixer millor tot gaudint d’un bon àpat, que vam amenitzar amb un sorteig de diferents productes i serveis de les voladores que hi van voler participar. I en acabar, vam decidir traslladar-nos al jardí per poder compartir cafès, infusions i inquietuds amb una sobretaula de les que sacsegen el món.

I és que Vola és la història de totes aquelles dones que ens anem passant el fil d’una xarxa que es teixeix a ritme vertiginós. És intercanvi de coneixement, són experiències compartides, col·laboracions, enriquiment personal, descobriment de talent i un llarg etcètera de sororitat huracanada. Vola és aquesta sobretaula d’un dinar d’estiu en un entorn amb sintonia allargant els minuts perquè no s’esgotin les hores. És escoltar-nos, cuidar-nos i contagiar-nos d’entusiasme des del respecte i la comprensió.

Vola és entendre el concepte de negoci des d’una perspectiva que passa per allunyar-lo de la competitivitat, les corbates i l’encorsatament tradicionals, per convertir-lo en allò que realment ens identifica: passió i estima per la nostra feina, voluntat de cooperar per créixer i empoderament col•lectiu per, com diu la Marta, “fer-nos riques i amb aquesta riquesa, poder canviar el món”.

Vola és enxarxar-nos per construir des de baix, horitzontalment, des del companyerisme i la conciliació real; un espai col•laboratiu on sostenir-nos, repensar-nos, imaginar, crear, i volar sense que ningú pugui tallar-nos les ales! Vola és tot això i tot el que entre totes, seguim teixint a cada sobretaula d’aquest estiu que tot just comença.