La clau events & weddings

pin up

Sóc la Clàudia Torrellas tinc 31 anys i sóc la fundadora de La Clau Events & Weddings, una empresa d’organització de casaments i esdeveniments que va nèixer el desembre de 2014. Des de llavors hem organitzat més de 250 casaments i a dia d’avui la nostra feina la centrem al 90% en la celebració de casaments.
“Des de La Clau tenim un lema i es que cada parella i client ha de sentir i viure el seu esdeveniment com a únic i que mai dos esdeveniments són iguals, ens caracteritzem per tenir l’habilitat d’escoltar, idear, pensar i crear esdeveniments a mida i donar un toc personalitzat únic.”
Des del 2015 també ens dediquem a donar assessorament i gestió d’espais on es celebren esdeveniments i casaments, oferint un servei de gestió, comercialització i organització abans i durant l’esdeveniment. Aquest servei també el personalitzem segons les necessitats de cada empresa. El novembre del 2017 vam organitzar la fira nupcial de referència a la Costa Brava, el COSTA BRAVA WEDDING DAY. El passat vam fer la tercera edició amb l’assistència de més de 1.200 persones. Per aquest any 2020 ja estem pensant en un nou format per captar encara més parelles que escullen la Costa Brava- Girona per casar-se. Per aquest 2020, estem engegant el projecte dels esdeveniments corporatius per poder ajudar a totes les empreses de tots els sectors a potenciar la seva marca amb esdeveniments d’èxit. Ja ho sabeu si voleu tenir un esdeveniment 10 nosaltres tenim ‘ La Clau de l’èxit en el teu esdeveniment’ —— A més, la Clàudia és una d’aquelles dones que es reinventa. I així ho ha demostrat afegint un nou servei, els Events at Home. Ella i el seu equip no volen que el confinament turi les ganes de celebrar dies especials. Per això amb elles trobaràs la solució ideal per a celebrar esdeveniments a casa. Us ofereixen diverses opcions adaptades a les vostres necessitats i al tipus d’esdeveniment que teniu en ment: des d’un assessorament gastronòmic fins al lloguer de material i decoració. Moltes gràcies Clàudia per compartir amb nosaltres la teva filosofia de treball.