Què volen les voladores? Resultat de l’enquesta

En volem més! Més trobades, més riure, més compartir, més comunitat, més companyerisme… Més Vola! Així que no podem tirar endavant sense saber quin desig tenim d’aquesta nova comunitat que neix. Per això, hem preparat un parell d’enquestes: una per a les noies que van assistir al sopar i una altra per a totes aquelles que no van poder venir; ja fos per motius d’agenda, perquè ja no quedaven places o perquè no sabien que es feia el sopar.

D’aquestes enquestes, el que en treiem és que volem volar juntes! I és que no volem que es quedi en un sol sopar de Nadal a l’any, sinó que volem més. Més de nosaltres i altres elements que complementin les pròximes trobades: formacions, comunitat virtual, una web, un directori en el que sortim totes, un espai on poguem compartir dubtes i idees, on ens poguem conèixer i donar a conèixer el nostre projecte professional.

És per això que treballarem per a poder dur a terme una proposta per aquest 2020, per properes trobades en què totes hi tinguem cabuda; tant les que van poder assistir al sopar com les que no. Trobades virtuals i reals de dones emprenedores de Girona, amb projectes motivadors.

I tu, si t’agradaria ser una noia Vola, no et vols perdre res de les nostres envolades i vols estar al cas de tot el que fem; segueix-nos a xarxes i apunta’t a la nostra newsletter per tal que arribin directament al teu correu les properes propostes!

No te les deixis perdre, perquè t’assegurem que seguirem volant juntes!