Ets una noia Vola?

Si et ve de gust conèixer noies amb talent, noies despertes, noies vives, i vols compartir bons moments juntes durant tot l’any, segueix llegint que segurament t’agradarà el que et direm. Tot va néixer amb una idea fugaç de la Cristina, que va pensar en fer un sopar de Nadal compartit amb emprenedores que no tenien el clàssic sopar d’empresa… et sona? I en un pim pam, en menys de 48 hores, erem 50 noies sopant juntes, i una llista d’espera bullint.

 

Allà vam veure que hi havia ganes, hi havia energia i hi havia molt bon ambient! Tot senzill però fet amb molta il·lusió, i és clar… Qui ho para això? Ens van venir moltes ganes de seguir amb l’empenta d’inici, i durant unes setmanes vam estar treballant en com podíem fer evolucionar aquesta idea tant inspiradora. 

 

I així va néixer Vola, la comunitat de noies reals de Girona que tenen un projecte personal. Ser part de Vola vol dir tenir ganes de compartir bons moments, experiències, il·lusions, dubtes del dia dia, voler aprendre, i sentir passió per inspirar-se i créixer, com a persones i com a professionals.

Així que si et sents Vola, estem encantades de tenir-te aquí! Serà un plaer conèixer-nos ben aviat.

ETS UNA NOIA VOLA SI…

anem al gra 😉

Com puc ser una noia Vola?

Ser una noia vola, implica estar present dia a dia en la comunitat, compartir, donar, rebre, millorar plegades,… En definitiva, estar juntes en l’espai temps. És per això, que per a nosaltres, ser una noia vola no vol dir només assistir a un esdeveniment i ja està, sinó formar part d’aquesta gran aliança que s’ha creat, ser-ne partícep, comunicar-s’hi, treballar plegades…

 

Per això, i després del design thinking, va sorgir la idea de fer una comunitat de sòcies amb una quota anual, que permetés que aquestes sòcies dissenyessin el rumb del Vola, any rere any. I que a més, els oferís descomptes i accés exclusiu en alguns esdeveniments vola durant l’any, formar part de la comunitat virtual a través de whatsapp, sortir en el directori web, poder oferir tallers i formacions a les companyes… Com veieu, ens trobem davant d’una comunitat ben activa!

Per tant, què obtindràs sent

una Voladora aquest 2021?

APARÈIXER AL DIRECTORI VOLA

DESCOMPTES ALS ESDEVENIMENTS OBERTS

VOLA MEETS MENSUALS

Pertànyer al grup de Whatsapp

SORTIR ALS DIRECTES D'INSTAGRAM

forma part d'un grup de MASTERMIND

Participar al Design Thinking per escollir el rumb del Vola 2022

TROBADES PER FER SINERGIES

escriure al blog de vola

promociona't a través de les nostres NEWSLETTERs

DIFUSIÓ A TRAVÉS DEL CANAL D'INSTAGRAM DE VOLA

INSTAFEEDBACKS

I sobretot, i el més important, seràs una noia Vola!

*  El preu dels Vola Meets està subjecte a la naturalesa del mateix.

les coses clares

I quin preu té ser Vola?

Tot el que les noies Vola volem tenir, té un cost de gestió (gestoria, comptabilitat, hosting,…) I per tant, Vola ha de tenir una manera de pagar tota aquesta cara que no es veu però que hi és, i que com a bona emprenedora saps que existeix. Per això, en el Design Thinking va sortir la idea de fer una quota anual, que permetés a les noies tenir accés a tot això que hem comentat aquí dalt. Hem fet números, i el cost de la quota anual és de 139,24€ + iva.

 

Et pot semblar poc, o et pot semblar molt, tot depèn de cada una; però pensa que equival a menys de mig euro al dia. 😀