03 febr. Sortim al diari!
Encara no hem nascut i ja parlen de nosaltres! Ens ha fet molta il·lusió llegir l’article al Punt Avui de Girona.
El Vola emergeix amb gran quantitat d’energia, l’energia de totes les noies que tenim ganes de crear aquesta comunitat, de sentir-nos a prop, de connectar, de sentir-nos escoltades i de col·laborar juntes per créixer, per compartir formacions, per descobrir els negocis de les nostres companyes… en definitiva, per conèixer moltes noies emprenedores, amb projectes súper interessants, i que tenim ben a prop de casa.
Tot va néixer de manera molt espontània i inspiradora, fa un parell de mesos, i aquí estem, amb ganes de ser més i conèixer noies reals de tota la província.
Gràcies Imma per l’article que ens has dedicat!
Us transcrivim l’article aquí sota o podeu llegir-lo a la web el diari 🙂
– – – – – – – – – – – –
ECONOMIA | EMPRESES | GIRONA – 3 febrer 2020 2.00 h
Per no estar sola i de cara a la paret
Empresàries gironines, majoritàriament autònomes, creen un grup, el Vola, per tenir formació, elements lúdics i una comunitat per ajudar-se entre elles
Van fer el sopar de Nadal i es van trobar una cinquantena de dones
Una seixantena d’empresàries de les comarques gironines, majoritàriament autònomes, s’han agrupat per fer trobades lúdiques i formatives. Tot i que encara no tenen estatuts, el nou grup es diu Vola i ja han fet un sopar, el de Nadal, en el qual van assistir una cinquantena de dones, i fa un parell de setmanes es va fer un design thinking (pensament de dissenyador) per “decidir cap on ha d’anar la comunitat”. “Tenim clar que volem fer quatre trobades l’any amb quatre sessions formatives. Elles demanen formació, elements lúdics i una comunitat per ajudar-nos”, diu la impulsora del grup, Cristina Puigdevall, que reconeix que a la demarcació ja hi ha grups com el que han creat, però “potser en aquest, com que en formen part des del primer moment, potser s’hi senten més còmodes, obertes o més participatives”.
La idea del Vola va començar a finals de l’any passat. Puigdevall explica que va veure un mem que li “va fer arribar” el seu home en què es podia veure una autònoma que feia el sopar de Nadal amb un tàper, sola i de cara a la paret. “I jo vaig decidir que això no em passaria aquest any a mi i vaig posar-me en contacte amb empresàries que jo coneixia per organitzar un sopar de Nadal”, comenta. El boca-orella va funcionar fins al punt que aquest sopar va ser de 50 dones “amb les mateixes problemàtiques que jo”. Són empresàries de molts sectors, com ara arquitectes i interioristes, fotògrafes, fisioterapeutes, veterinàries, del món del disseny gràfic i la comunicació, pastisseria creativa, agents immobiliàries, psicòlogues i professionals de la moda, entre d’altres.
IMMA BOSCH
