Taller per brillar a instagram amb Ariadna Padilla

Taller per brillar a instagram amb Ariadna Padilla

 

Si ets empresaria o tens un projecte propi saps que instagram és el gran aparador del moment i la carta de presentació del teu negoci.

 

Crear contingut amb èxit per aquesta xarxa pot arribar a ser tot un repte, per això, a Vola,  no vam deixar escapar l’oportunitat de preparar un taller amb l’Ariadna Padilla, l’instagrammer de @lovetourism per ajudar a totes les voladores a millorar el seu instagram.

    L’ Ariadna Padilla, amb 85k de followers a instagram, ens va explicar quins són els seus consells pràctics per brillar a la xarxa. Després del taller es voladores vam tornar a la feina súper motivades amb idees per millorar el nostre feed i per saber comunicar d’una forma més real i autèntica a través d’instagram. Vam descobrir trucs i aplicacions per tenir un perfil més atractiu i eficaç que ens estalviaran temps i mal de caps! De fet, l’endemà del taller, moltes de nosaltres, ja estavem fent canvis per millorar el nostre perfil d’instagram 🙂     La participació i el debat constant de totes les voladores va ser extremadament útil per nodrirnos amb noves idees per generar contingut tant a l’insta com en l’enfoc del nostre negoci en general. Hi van haver moments molt màgics on ens vam ajudar les unes a les altres compartint els nostres punts de vista, donant idees a les companyes, escoltant estratègies que han funcionat, compartint problemes o trobant amb qui solucionar alguna dificultat.   Van ser un temps molt ben invertit amb un efecte real i en positiu a la vida dels nostres projectes empresarials. I és que, el que més ens agrada de Vola, és que és un espai on trobar idees i altres dones amb qui retroalimentar-se per fer créixer el teu negoci. Dues hores que es van fer curtes i que les vam acompanyar degustant les infusions de @tegust i un deliciós pastís de @l’exquisit, a qui els agraïm molt la seva col·laboració amb Vola girona. No podem deixar d’agrair, també, el gest de @cariciasfotografia, Fàtima Carrion, qui va cedir el seu encantador estudi de fotografia per a que totes les voladores poguéssim gaudir d’aquest moment.    

COL·LABORADORS