Vola còctel, un sopar i 365 dies fent comunitat

Escrit per Berta Francàs, periodista especialitzada en comunicació viva.

pin up casino

Un bon toc de connexió, gotes d’empatia, cullerades de motivació i una càlida i enèrgica remenada per donar-li aquell punt de familiar tot i ser la primera vegada que ho proves. Assaborir-ho des de la il·lusió i amb l’ingredient imprescindible quan gaudeixes en comunitat: les ganes de compartir i de créixer.

Podríem estar parlant d’un plat cuinat a foc lent o d’una obra de teatre, o de qualsevol altre petit detall dels que fan que tot plegat tingui sentit. El Vola còctel que la coctelera Mariona Vilanova va preparar especialment per a l’ocasió era només el preludi d’un sopar que vam assaborir amb la mateixa intensitat que els ingredients que inspiraven la barreja.

I és que al capdavall, la beguda era només el pretext per posar cara i color a una combinació que portàvem forjant durant tot l’any: la de la comunitat de Vola. Una comunitat de dones emprenedores amb ganes de nodrir-se de les experiències compartides i de crear sinergies per seguir empoderant els seus projectes. I vam sopar, riure, ballar, cantar, garlar, despotricar, idear, i un llarg etcètera d’infinitius conjugats amb harmonia i senzillesa (i, perquè no dir-ho, també amb un regust d’indignació per la baixa obligada de moltes de les companyes a qui la pandèmia havia privat de poder venir) mentre degustàvem un sopar d’etiqueta a l’Hotel AC Bellavista Girona.

L’any que ve, seguim creant noves combinacions plegades per beure’ns el món col·lectivament. T’hi apuntes?